Only 4 Ingredients for This Baked Chicken Caesar


INGRÈDIÈNTS

  • 4 chickèn brèasts bonèlèss, skinlèss
  • 1 cup Caèsar salad drèssing (click for homèmadè rècipè)
  • ½ cup sour crèam (optional)
  • 1-1½ cup Parmèsan chèèsè gratèd

INSTRUCTIONS

  1. Hèat ovèn to 375F and spray thè insidè of an 8" x 11" baking dish with cooking spray.
  2. If thè brèasts arè unèvèn thicknèss, pound thèm (placèd in a Ziploc bag and on a flat surfacè) to an èvèn ¾"-1" thicknèss using a mèat poundèr. Sprinklè thè brèasts (both sidès) with gratèd Parmèsan chèèsè & frèshly ground black pèppèr, and placè thèm in thè prèparèd baking dish.
  3. Whisk togèthèr Caèsar drèssing and sour crèam in a small bowl. Pour thè Caèsar/sour crèam mixturè ovèr èach brèasts thèn sprinklè gratèd Parmèsan chèèsè on top.
  4. Placè thè prèparèd chickèn in thè ovèn and bakè at 375F for 30 minutès or until a mèat thèrmomètèr insèrtèd in thè thickèst part of onè of thè middlè brèasts rèads 150°F.
  5. ...
  6. ...
  7. ...

Get full recipe, please visit here @thecookierookie.

0 Response to "Only 4 Ingredients for This Baked Chicken Caesar"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel